Låt städvagnen göra en del av jobbet

När du städar så vill du naturligtvis att det ska vara så enkelt och bekvämt som möjligt att använda den städutrustning du behöver. I ett hem brukar det inte vara så besvärligt att hålla reda på städutrustningen när man städar. Om du däremot städar på hotell eller andra större anläggningar med många våningar så blir det en helt annan sak. Då kommer du att uppleva att det är många saker i din städutrustning som du måste ha med dig och det kan bli mycket tid som går åt till att hämta och bära moppar, svampar, trasor, borstar, säckar, soppåsar med mera. Din kropp får ta mycket stryk om du ska bära allt som ingår i till exempel hotellstädning. Lösningen då är att använda sig av en städvagn.

En städvagn förenklar städningen betydligt när du ska ta med dig all din städutrustning till olika våningar och mellan olika lokaler och det finns många olika modeller som passar bra till olika typer av städjobb.

Hotellvagnar

Städar du på ett hotell så har vagnen plats för alla dina städtillbehör men också för handdukar, tvätt, sänglinnen och förbrukningsmaterial som rummen ska fyllas på med. Hotellvagnarna är lite större än andra städvagnar på grund av att det är mycket som ska tas med mellan rummen och de olika våningarna. För att komma till olika våningar krävs det givetvis att du tar med städvagnen i hissen. För att du ska slippa oroa dig för att vagnen ska göra märken i väggar, dörrar och möbler ifall den stöter emot så är den utrustad med ett kantskydd. Hotellvagnarna är stadiga och robusta men samtidigt har de ett elegantare utseende än andra städvagnar.

För dig som städar på hotell är städvagnen ett måste och den förenklar ditt arbete samtidigt som att du spar tid och din kropp får mindre belastningar.

Comments are closed.