Städbolag i Göteborg

Behöver du städning i ditt hus, företag eller i en större lokal och befinner dig i Göteborgsområdet? Då kan det vara läge att kontakta ett städbolag. Det finns en mängd Städbolag i Göteborg och de erbjuder många olika städningsformer.

Städning för privatpersoner

Att få sin städning gjord av ett städbolag passar individen som inte har tid eller ork för att göra det själv. De flesta Städbolagen i Göteborg erbjuder regelbunden städning, antingen varje dag, varannan dag eller varje vecka. Vid en överenskommelse om regelbunden städning är det vanligt att bolaget först hälsar på dig. Där dokumenterar de dina önskemål och vad ditt mål är med städningen. Även vid behov av en större städning eller städning av ett enskilt rum så passar ett städbolag fint. Badrumsstädning, storstädning, köksstädning, fönsterputsning och flyttstädning är vanliga erbjudanden. Ibland erbjuds även andra tjänster, utanför huset, som trädgårdsskötsel.

Timbank och shop

Vissa av städbolagen erbjuder vid regelbunden hemstädning en timbank. En timbank ger en översikt över dina bokningar och är ett effektivt sätt att justera ombokningar och beställa tillvalstjänster. Timbanken gör att du som kund vid sjukdom eller ombokningar sparar den outnyttjade tiden. Bolagen har ofta en shop där du som kund blir erbjuden en mängd varor. Ofta säljs städredskap som dammvippor, dammdukar, microdukar, golvmoppar och sprayflaskor. Ibland erbjuds även olika medel som vanligt rengöringsmedel och ugnsrengöringsmedel.

Städning för företag

Göteborgs många städbolag erbjuder inte bara tjänster för privatpersoner. Utan deras tjänster passar alldeles utmärkt för någon som tar hand om ett företag. Städning är extra viktigt i ett företag och måste hållas hygieniskt då många människor är i kontakt och lätt sprider bakterier. Ett företag kan ha många olika rum och lokaler. Därför kan det vara svårt att ta hand verksamhetens städning själv. På så sätt blir en regelbunden städning varje dag eller vecka ett bra alternativ. Ofta erbjuds även självständiga städtjänster som exempelvis kontorsstädning, lagerstädning, butiksstädning, fönsterputsning och mer.

Comments are closed.